Propunere privind valoarea imobiliară in Romania

Propunere privind valoarea imobiliară in Romania

Oferim Servicii complete de vânzări imobiliare & managementul proprietății. Avem peste 10 ani de experiență pe piețele de est. Soluțiile noastre vă permit să luați decizii cu privire la bunurile și investițiile dumneavoastră. De peste 10 ani, divizia noastră de servicii imobiliare oferă o gamă largă de servicii și soluții care vin în sprijinul diverselor tranzacții imobiliare. Combinând anii de expertiză financiară imobiliară cu experiența și stabilitatea companiei noastre, divizia de servicii imobiliare a dezvoltat un set unic de oferte pentru clienții noștri.

Căutarea investițiilor și proprietăților

Sporim la maxim căutările în investiții și proprietăți imobiliare, fie proprietate de locuințe, o unitate comercială sau investiții pentru profit, prin servicii excelente pentru clientul nostru, dezvoltate într-un climat imobiliar dinamic, dar ne concentrăm în principal pe construirea unor relații solide prin servicii imobiliare personalizate pentru fiecare dintre clienții noștri. Scopul nostru competitiv este de a construi și menține relații pe termen lung cu clienții și de a păstra contactul cu aceștia pentru mulți ani, ajutându-i să își atingă obiectivul imobiliar

Managementul proprietății

De câte ori v-ați dorit să fi existat cineva care să fie de încredere și să se ocupe de toate problemele dumneavoastră și aspectele legate de managementul proprietății? De câte ori v-ați împiedicat de probleme legate de unitatea de producție, clădiri de birouri, apartament, proprietăți de vânzare cu amănuntul sau de depozitare? Noi vă putem ajuta și administra proprietatea imobiliară.

De ce ar trebui să folosiți serviciile noastre:

  • Consultanții noștri au pregătire solidă, dedicată proiectului dumneavoastră și cunosc piața locală.
  • Consultanții noștri fac totul ca la carte.
  • Sunt angajați să stabilească și să dezvolte relații continue.
  • Ne publicăm propriile buletine informative în diverse sectoare (peste 20.000 abonați)
  • Suntem oameni de afaceri cu etică.
  • Vă vom asigura accesul la serviciile exclusive pe care le oferim.
  • Atunci când interacționăm cu clienții noștri, ascultăm.
  • Cunoștințe temeinice de piață și planuri eficiente de marketing și acțiuni de marketing.
  • Avem reputația integrității și profesionalismului.
  • Avem un cerc selectat strategic de clienți printre care vă putem lansa sau căuta proprietatea.

Am fi încântați să ne întâlnim personal pentru a discuta acestea sau alte aspecte viitoare.

Am enumerat multe motive pentru care credem că ne potrivim misiunii dumneavoastră. Verificați care dintre cele indicate sunt criterii importante pentru dumneavoastră și decideți dacă considerați că suntem alegerea potrivită pentru proiectele dumneavoastră.