Serviciile noastre de recrutare

Pe măsură ce lupta pentru talente se intensifică, angajații experimentați și talentați vor fi dificil de recrutat și angajat, procesul de recrutare va avea o și mai mare importanță.

Noi oferim soluții specifice de recrutare prin căutare și racolare de personal calificat. Oferim soluții complete în cadrul recrutării, care includ publicitate, legături, bază de date și căutare. Noi facem diferența prin oferirea procesului de căutare ca parte normală și complement al procesului de recrutare. Acest lucru va oferi un tablou complet al candidaților disponibili pe piață și vom selecta cei mai buni candidați pentru un post.

Oferim clienților consultanții noștri experimentați în recrutare, conform numărului de posturi pe care doresc să le ocupe. Dacă este necesar, acești consultanți vor prelua întregul proces de recrutare, inclusiv interviuri și selectarea candidatului, informarea departamentelor respective și întocmirea contractelor. Dacă este necesar, angajăm candidații pentru clienții noștri și înregistrăm contractele de muncă.

Căutare de candidați pentru poziții executive și management mediu

Suntem specializați în recrutarea candidaților pentru funcții executive, management și specialiști în construcții și vânzări. Implementăm misiuni exigente și interesante de recrutare pentru companii domestice și internaționale. Lucrăm prin proces direct de căutare a obiectivului pe piață, inclusiv căutări executive, publicitate, procese și demersuri necesare în management.

Iată ce oferim:

  • Analiza strategiei dumneavoastră de afaceri și cerințe de personal.
  • Evaluarea calificărilor angajaților.
  • Identificarea competențelor și personalului de care aveți nevoie în prezent și în viitor.
  • Crearea unei strategii de recrutare în jurul obiectivelor dumneavoastră în afaceri.
  • Implementarea unor programe naționale și internaționale de recrutare.
  • Managementul integrat al tuturor canalelor pentru a găsi candidații potriviți.
  • Evaluări bazate pe o gamă largă de proceduri de recrutare și profile de competență.

Salariați și muncitori

Ajutăm companiile să găsească muncitori și salariați adecvați activității acestora. “Recrutarea organizată”  a muncitorilor și salariaților reprezintă un sistem de recrutare a forței de muncă necalificată și calificată pentru domeniul industrial, construcții, transport și agricultură. Recrutarea celor mai buni angajați pentru organizația dumneavoastră este o provocare continuă pentru fiecare manager, supervizor și specialist în Resurse Umane. În cazul în care căutați cele mai bune practici solide și dovedite și cele mai recente idei în recrutare, intervievare și selecție, ați găsit partenerul potrivit în recrutare. Abordarea noastră este customizată și vă furnizăm muncitori și angajați adecvați organizației dumneavoastră, cu competențe și experiență definite.