Incubatoare de afaceri: vă construim afacerea in Romania

Incubatoare de afaceri: vă construim afacerea in Romania

Incubatoarele noastre de afaceri reprezintă o platformă de lansare pentru afacerile în fază inițială și pentru cele mici. Firmele aflate în faza de proiect, entități dinamice, necesită sprijin iar incubatoarele noastre asigură acest suport. Noi vă construim afacerea într-un interval specific cu puțină sau cu multă implicare din partea echipelor noastre de experți. Dacă este necesar, vom realiza întreaga fază de pornire pentru dumneavoastră și apoi vă vom învăța cum să vă conduceți afacerea și vom continua să vă sprijinim în următoarele faze ale ciclului de creștere.

Incubatorul nostru de afaceri oferă IMM-urilor și firmelor în fază de proiect mediul ”stimulator” necesar pentru dezvoltarea și mărirea afacerilor acestora. Noi asigurăm totul, de la suport virtual, închirierea unui birou, suport secretarial prin intermediul societăților specifice de ”configurare” (de ex., companii de transport cu camioane, șoferi și licență de transport) și tot ce este necesar pe acest parcurs pentru diverse sectoare.

Oferim mâna de lucru pentru suport intensiv în afaceri, acces la finanțe, experți și contacte cu antreprenori și furnizori care fac realmente afacerile și compania dumneavoastră să crească.

Oferim un mediu stimulator, instructiv și încurajator pentru antreprenori în fazele critice ale pornirii unei afaceri. Scopul incubatoarelor noastre de afaceri este de mări șansa succesului unui proiect, de a reduce perioada perioada inițială și costul înființării și creșterii afacerii.

Care sunt beneficiile de a face parte din incubatorul nostru de afaceri?

 • Costuri minime de pornire: oferim rate competitive de ”închiriere”, care vă ajută prin costuri minimizante astfel încât să vă puteți concentra mai mult pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră decât pe grija următoarei facturi mari.
 • Centrul incubatorului nostru de afaceri este poziționat pentru a oferi o gamă largă de asistență în afaceri: locală, suport în afaceri, îndrumare și instruire.
 • Directorul executiv, directorii de program, personalul de asistență și alți consultanți asigură asistență continuă în incubator.
 • Serviciile de secretariat cu personal cu experiență în faza de proiect și afacerea dumneavoastră sectorială.
 • De asemenea, suport imediat și oportunități în crearea unor legături de afaceri cu alți proprietari și directori de mici afaceri.
 • Facilități comune de administrare și săli de reuniune & săli de instruire.
 • Pornirea unei afaceri cu livrabile bine definite în intervalul agreat cu clienții noștri.
 • Spații de utilizare comună: zona de recepție și expunere a produselor, săli de conferințe în fiecare clădire; săli de instruire …
 • Servicii la sediul central : până la 2 sau 4 ore pe zi.
 • Facilitarea recrutării pentru dumneavoastră: recrutăm personal și experții necesari pentru o pornire rapidă
 • Experții din incubatorul nostru de afaceri se ocupă de aspectele legate de guvernul local și licențe și autorizații. Puteți sta liniștiți. Vom accelera și vom facilita depunerea documentelor, care vă ocupă timp, și vom obține ceea ce aveți nevoie.
 • Și nu în ultimul rând, oferim un mediu sigur în birouri, unde angajații se pot bucura de ziua de lucru.