Wie en wat met JobFunders recruteren met AI via crowd sourcing

Snel kandidaten recruteren

“Solliciteer zelf, ontvang aanbevelingen of nodig anderen uit op het slimste jobplatform in België, vol unieke jobs van directe werkgevers! Bij elke aanwerving verdienen alle betrokkenen een mooie cash bonus, want bij JobFunders deelt iedereen in het succes. En de bedrijven? Die vinden snel én voordelig nieuw talent!”

JobFunders richt zich in de eerste plaats op kmo's, die specifiek op zoek zijn naar bedienden en technische profielen. Het platform doet hierbij een beroep op de crowd. Iedereen helpt iedereen bij het invullen van openstaande vacatures via het principe van online aanbevelingen en referrals, waarbij elke partij ook deelt in de winst. De jobzoeker zelf hoort daar ook bij. Er worden financiële beloningen gegeven voor alle verschillende acties die leiden tot een aanwerving.

“ In mijn vorige bedrijven ondervond ik aan den lijve de concurrentiestrijd om de juiste kandidaten te rekruteren", zegt Mathieu. "De zoektocht is niet alleen complex en ontmoedigend, maar er kruipt ook veel tijd en geld in het vinden van de juiste, gemotiveerde kandidaten. Hoe kleiner het bedrijf, hoe meer dit probleem zich stelt. Daarom heb ik JobFunders opgericht. Dankzij de kracht van crowdsourcing en slimme technologie kan elke kmo op een kwalitatieve manier openstaande vacatures invullen.”

 

Kom meer te weten over JobFunders, hoe het werkt, wat de voordelen zijn, wat de ervaringen van de community zijn… en hoe jij er het maximum uit kan halen! Via deze links:

Registreer op JobFunders als jobzoeker

Registreer en probeer het uit er zijn geen kosten aan verbonden als JOBZOEKER. Je krijgt zelfs een startersbonus uitbetaald bij matching met succes. Klik op de volgende link om U in te schrijven: https://www.jobfunders.com/app/sign-up?t=pvVBZFU8zqyW1AszgxGCug&invitedBy=6473c923-4909-4694-be03-32baf1a2fb15&name=Freddy%20Jacobs&isCompanyInvite=false&userType=candidate

 

Registreer als bedrijf op JobFunders

Als bedrijf is het no cure no pay en goedkoper dan een interim kantoor. Tot 2500 euro bruto loon 3500 euro – tussen 2500 – 3500 euro brutoloon 5500 – vanaf 3500 brutoloon 7500 euro na de garantieperiode. Met dit platform krijg je als bedrijf in 1 keer toegang tot een groot netwerk van nieuw talent, terwijl de sollicitatievoorstellen op jou afkomen dankzij de slimme technologie. Zo krijgen jullie snel én zeer kostenefficiënt instroom op jullie vacatures, terwijl je maar een voordelig bedrag moet betalen nadat je iemand hebt aangeworven! Klik op de volgende link om te registreren en plaats je vacature gratis online: https://www.jobfunders.com/app/sign-up?t=pvVBZFU8zqyW1AszgxGCug&invitedBy=6473c923-4909-4694-be03-32baf1a2fb15&name=Freddy%20Jacobs&isCompanyInvite=true&userType=company